Misiune

Creăm în România modă de calitate pentru femei cu spirit urban și stil personal.

Fiecare colecție Bluzat își propune să ofere femeilor din România opțiuni creative, personalizate și de calitate pentru ținute office și de timp liber. Echipa noastră lucrează cu mare atenție piesele realizate din materiale naturale premium și gândim în permanență croieli și forme care să îmbine confortul purtării cu rigoarea unui stil imprecabil în carieră. Momentele speciale în care fiecare femeie își dorește să strălucească ocupă un rol important în procesul de creație BLUZAT. Combinăm texturi prețioase cu materiale confortabile și detalii complexe pentru a crea un stil memorabil și original.

 

Viziune

Visăm la o lume în care fiecare femeie e liberă să-și exprime personalitatea prin stil.

Pentru noi moda este o pasiune, o afacere și un fel de a face lumea mai frumoasă și mai fericită. Credem că prin modă și prin felul în care alegem să arătăm, transmitem un mesaj despre noi, iar scopul nostru este să ajutăm fiecare femeie care alege să cumpere un brand de design Made in România să se bucure de o viață mai frumoasă. Ne imaginăm o lume în care confortul, feminitatea și originalitatea sunt criteriile care stau la baza alegerilor de stil făcute în fiecare zi.

 

Valori

Creativitate, Calitate, Comunitate

 

Filosofia Bluzat

Echipa
Suntem o echipă mică ce își propune să creeze modă de calitate pentru femei reale.

Membri
Fiecare membru al echipei Bluzat este important și lucrăm zilnic pentru a fi mai buni chiar și în momentele de incertitudine și schimbări majore. Învățăm abilități noi în mod constant și ne provocăm reciproc să devenim mai buni la ceea ce facem.

Materiale
Selectăm și folosim numai cele mai bune țesături pentru colecțiile noastre. Materialele naturale sau tehnologice sunt folosite pentru a da un confort sporit și durabilitate pe termen lung pentru fiecare piesă ce poartă eticheta Bluzat.

Implicare
Ne interesează impactul ecologic pe care îl are munca noastră și investim în opțiuni cât mai ecologice pentru fiecare parte a procesului de producție.

Accesorii & Detalii
Selectăm doar accesorii de înaltă calitate și preferăm să lucrăm cu producători de top pentru detalii care vă pot influența experiența de purtare, cum ar fi fermoare, nasturi și materiale.

Croieli & Culori
Dezvoltăm croieli și combinăm culori luând în calcul relevanța stilului pe termen lung pentru clientele noastre. Design-ul clasic este reinterpretat într-un stil modern și creativ.

Ținute
Propunem piese de zi cu zi, accesibile și confortabile, cu creații speciale de colecție, care sunt mai complexe în execuție și sunt confecționate din țesături prețioase.

Parerea ta
Cerem în mod constant feedback de la femeile care poartă Bluzat și îl includem în noile noastre propuneri de modele, pentru noi cel mai important este să oferim o experiență perfectă de purtare pentru fiecare femeie care ne alege.

Control al calității
Inspectăm cu grijă fiecare produs pentru a ne asigura de calitatea acestuia, toate detaliile și finisajele sunt verificate pentru a vă oferi o experiența de modă premium.

Ambalaje
Știm câtă bucurie poate aduce o experiență plăcută de unboxing pentru cineva, de aceea investim în ambalaje premium și punem multă atenție și dragoste în fiecare comandă pe care o trimitem în lume.

VISIT US BY APPOINTMENT ONLY

opening hours

MONDAY-FRIDAY

 9:00- 17:30 

 ADRESS

120A SOSEAUA FUNDENI , BUCHAREST, ROMANIA

 CONTACT

 OFFICE@BLUZAT.COM
+40 741 200 189

CONTACT US TO SCHEDULE AN APPOINTMENT

Reach out via phone, email, Whatsapp

WHAT IS BLUZAT SHOWROOM?

Bluzat Showroom brings together every collection, offering you a one-stop experience to explore and find your favorite Bluzat pieces.

From casual to elegant evening wear, our curated space showcases the best of our versatile and stylish clothing range. Our team is here to assist you in finding the perfect outfit that suits your style and occasion.

Discover the ultimate shopping experience for all things Bluzat.

WHAT CAN YOU FIND?

  • Showroom-only discounts
  • Fitting session
  • In stock products from all collections
  • Outlet corner with showroom exclusive products
  • Instagram corners to take pictures

SHOWROOM EVENTS

Shopping sessions - Bluzat team is here to curate a fun and personalized shopping experience. Enjoy expert guidance, fashion tips, and a wide range of styles

Workshops- In this interactive event, discover the power of clothing that complements your body shape, celebrates your individuality, and boosts your confidence. Whether it's finding the perfect cuts, understanding color palettes, or embracing new styles, our stylists are dedicated to helping you unlock your style potential.

HOW DOES A VISIT TO THE SHOWROOM WORK?

To schedule an appointment contact us at +40 741 200 189 via phone call or Whatsapp. Let us know the time interval you'll arrive. If you would like to try on a specific product, we recommend informing us of any requests when scheduling your appointment.