Suntem un brand de design românesc, cu o identitate puternic urbană, dezvoltat din dorința antreprenorului Ruxandra Antochi de a propune femeilor de azi colecții gândite special pentru stilul de viață contemporan.

Ne lăsăm inspirați de provocările pe care le întâlnește o femeie astăzi, de nevoia de exprimare a propriei identități în context profesional și încercăm să personalizăm și să traducem marile trenduri în ținute purtabile și accesibile.

Considerăm confortul la fel de important precum creativitatea și ținem cont de faptul că ideile noastre vor îmbrăca femei reale, cu preferințe și siluete diferite. Gândim fiecare piesă ca pe un element de exprimare a stilului personal și o vedem integrată într-o garderobă practică,  feminină și adaptată tuturor ocaziilor de purtare.

Pentru că punem pe primul loc felul în care o femeie se simte atunci când poartă o creație BLUZAT, investim în materiale de foarte bună calitate, lucrăm cu mare atenție fiecare piesă și alocăm resurse importante procesului de execuție. Pasiunea cu care alegem materialele și desenăm schița se regăsește și în execuția fiecărui articol.

Credem că un stil business profesional nu trebuie să implice și o renunțare la confort, libertate de mișcare și relaxare. Stilul nostru reușește să îmbine cele principalele dorințe ale femeilor: să arate impecabil, să se simtă confortabil și să-și exprime personalitatea.

Recognoscibil și asumat, stilul colecțiilor BLUZAT este unul îndrăzneț, în care ne jucăm cu asimetriile și detaliile supra-dimensionate pentru a obține ținute care pun în valoare silueta și permit fiecărei femei să-și exprime personalitatea. Iubim texturile interesante și, în egală măsură, cunoaștem puterea unui look all-black sau rafinamentul adus de tonurile pastel. Alegem să folosim materiale naturale care îmbracă armonios toate formele corpului și care oferă o experiență premium de purtare. Croielile minimaliste se întâlnesc cu detaliile romantice, iar simplitatea cu super-volumele, în colecții pe care ne dorim să le vedem pe străzile marilor orașe.

Gândim colecții “capsulă”, adresate diferitelor ocazii de purtare, pentru a completa universul vestimentar al femeilor cu opțiuni sofisticate și actuale.

Ne dorim să creștem o adevărată comunitate a femeilor BLUZAT, unde fiecare să-și găsească stilul și vocea, pentru a se exprima pe sine cel mai bine. Antreprenorul Ruxandra Antochi împreună cu echipa BLUZAT reușesc să preia fiecare dorință de stil și să o transforme în ținute accesibile, purtabile și de care te îndrăgostești în fiecare sezon.

VISIT US BY APPOINTMENT ONLY

opening hours

MONDAY-FRIDAY

 9:00- 17:30 

 ADRESS

120A SOSEAUA FUNDENI , BUCHAREST, ROMANIA

 CONTACT

 OFFICE@BLUZAT.COM
+40 741 200 189

CONTACT US TO SCHEDULE AN APPOINTMENT

Reach out via phone, email, Whatsapp

WHAT IS BLUZAT SHOWROOM?

Bluzat Showroom brings together every collection, offering you a one-stop experience to explore and find your favorite Bluzat pieces.

From casual to elegant evening wear, our curated space showcases the best of our versatile and stylish clothing range. Our team is here to assist you in finding the perfect outfit that suits your style and occasion.

Discover the ultimate shopping experience for all things Bluzat.

WHAT CAN YOU FIND?

  • Showroom-only discounts
  • Fitting session
  • In stock products from all collections
  • Outlet corner with showroom exclusive products
  • Instagram corners to take pictures

SHOWROOM EVENTS

Shopping sessions - Bluzat team is here to curate a fun and personalized shopping experience. Enjoy expert guidance, fashion tips, and a wide range of styles

Workshops- In this interactive event, discover the power of clothing that complements your body shape, celebrates your individuality, and boosts your confidence. Whether it's finding the perfect cuts, understanding color palettes, or embracing new styles, our stylists are dedicated to helping you unlock your style potential.

HOW DOES A VISIT TO THE SHOWROOM WORK?

To schedule an appointment contact us at +40 741 200 189 via phone call or Whatsapp. Let us know the time interval you'll arrive. If you would like to try on a specific product, we recommend informing us of any requests when scheduling your appointment.