Inspiratie pentru colectia Resort 21

Marea, nisipul, plimbarile nocturne si stilul de viata metropolitan... de aici porneste inspiratia colectiei Resort 21. Pe langa croiuri si dichisuri, istorie si siluete, colectia este inspirata de stilul de viata cotidian si generatia ‘Millennials’.
 
Inspirata de un lifestyle contemporan, colectia tintuieste trei tipologii de mood:
 
Primul mood 'Summer frills' inspirat de volane si jabouri, are un vibe tineresc si o amprenta istorica. De-a lungul istoriei au fost mai multe perioade in care aceste mici volane au fost particularitati populare. Cei ce adorau sa isi decoreze tinutele cu acest element, erau atat barbati cat si femei. Soldati si curteni purtau aceste detalii spectaculoase care completau luxoasele lor tinute. Aruncand o privire asupra istoriei, realizam ca volanele si jabourile, folosite astazi, la scara larga, au o istorie veche si interesanta. Prin urmare, alaturi de un background istoric, mood-ul 'Summer frills' prezinta tinute cu design proaspat, glam si confortabil, gandite pentru petreceri si evenimente. 
 
Cel de al doilea mood este numit 'Fata insulei'  si tintuieste o serie de caftane si kimonouri, toate acestea dedicate pentru zile calduroase de plaja si petreceri la piscina. Consideram cu tarie ca tinutele de plaja nu au de ce sa fie lipsite de creativitate si nu este indeajuns sa ne rezumam la un singur bikini pentru a obtine un look interesant. Asadar, kimonourile si caftanele au fost create cu aspect de rochii de gala , inspirate de croiuri si siluete din Grecia antica, Roma si Egipt, usor transparente pentru a crea un efect senzual. 
Simbol al exotismului si al stilului de viata boem, caftanul este un termen des utilizat pentru a descrie produse tip roba sau tunica cu croi larg.
Un adevarat caftan este o roba lunga cu croi ingust, maneci nu foarte bine definite datorita volumului si cu un decolteu mare in “V” sau deschis pana in pamant, inspirat din diverse vesminte originare din Orientul Mijlociu sau Africa de Nord.
In completarea acestor itemuri fermecatoare si feerice, propunem trei tipologii de costume de baie, create pentru a completa armonios tinutele de plaja.
 
 
'Wannabe business, wannabe chic...' este cel de-al treilea mood, in care toate tinutele sunt concepute, create si dedicate femeii business, care infrunta graba, proiecte si provocari in viata de zi cu zi. Toate produsele sunt confortabile, realizate din tesaturi lejere, cu croiuri complexe. Croiurile dezvoltate si atipice sunt gandite cu scopul de a evidentia si spori frumusetea corpului si pentru a scoate din tipare lookul fiecarei femei.

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now

You can use this element to add a quote, content...