Dreamology sau cum se vede un vis, din interior

 

Nu ne-am imaginat vreodată că vom trece printr-o perioadă atât de dificilă. Că vor fi zile grele, nu doar pentru câțiva dintre noi, ci pentru o lume întreagă. Că vom petrece mai mult timp acasă, cu noi însele. 

Însă, așa cum știm, în fiecare încercare grea există și părți bune. Am fost mai atente la lucrurile care ne binedispun. Ne-am înconjurat mai des de frumos - indiferent că e vorba de o floare, o carte sau o rochie nouă - pentru că frumosul ne ajută să trecem prin perioadele complicate. Și am visat mai mult, cu ochii deschiși.

De altfel, și noua colecție BLUZAT se numește Dreamology și te îndeamnă la visare. Visare cu ochii deschiși. Te duce cu gândul la scenarii parcă rupte dintr-un film în care personajele aduc o odă frumosului și grației. 

Piesele din această colecție au fost gândite pentru mai multe momente: o parte sunt perfecte pentru plimbări relaxate de weekend, altele sunt ideale pentru birou și pentru întâlnirile de business  - fie ele chiar și virtuale, pentru că ținuta noastră rămâne la fel de importantă și în video call-uri. N-am uitat nici de rochiile senzuale pentru petreceri, nici de piesele ușoare, dar moderne, pentru vacanțe. Pentru că, în curând, vom putea merge din nou la party-uri și vom putea călători din nou. 

Așa cum ne-am obișnuit, materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, un mix de țesături fluide menite să ne flateze siluetele.

Croielile simple, minimaliste, au acum un twist special. Unele piese evidențiază discret umerii, cum ar fi rochiile cu umerii căzuți sau cămășile cu alură masculină cu umeri decupați. Fustele-pantalon sunt atât de ușor de purtat în orice situație - și la birou, și în weekend, și în vacanță. Paleta de culori e diversă, pentru toate gusturile. Trebuie menționate clasicele alb și negru, tonurile de nude, care arată superb în contrast cu o piele bronzată și accentele delicioase de fucsia, corai, roșu închis sau albastru intens. Pe lângă clasicele materiale uni sau cu dungi, imprimeurile aduc doza necesară de dinamism, iar multe dintre ele ne duc cu gândul la vacanțele exotice de care ne e atât de dor.    

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now

You can use this element to add a quote, content...